RITUS 14888
Servicii funerare
Ритуальные услуги
RO/MDRU

Săli de priveghi

În premieră în Republica Moldova - săli de priveghi pentru funeralii cu suprafaţa 60, 57 şi 215 m. p. respectiv. Climatizare, muzica, mobilier, organizare funeralii, parcare.

Dric mortuar VIP Cadillac Escalade

Unica în lume, limuzina-dric Cadillac Escalade este cunoscută departe peste hotarele Moldovei. Avantajele principale ale acestuia sunt gradul înalt de carosabilitate, capacitatea (7 locuri pentru pasageri însoţitori) şi exteriorul modern şi laconic.

Repatrierea decedaţilor. Transport MD, CSI, UE

Transportarea decedaţilor în Republica Moldova din ţările ex-URSS şi Uniunea Europeană. Perfectarea actelor, îmbălsămare, pregătirea sicriului, organizarea şi monitorizarea transportării, recepţionare în loc de destinaţie.

Articole funerare şi monumente

Alegeţi în magazin sau din catalog: sicrie tapisate şi lacuite, sarcofagi de lux; coroane şi coşuri din flori vii şi artificiale; cruci metalice şi din lemn; monumente din granit, cavouri; haine pentru decedaţi, învelitori; seturi bisericeşti şi altele.

Sarcofagi de lux

Sarcofagi de lux sunt produse din soiuri nobile de lemn cu adăugarea elementelor din metale neferoase.

Transport special

Serviciul 14888 îşi extinde parcul de autovehicule în mod permanent. La moment acesta include transport operativ, autobuze şi dricuri mortuare de diferite clase, mărci şi capacităţi.

Încinerare

Cel mai apropiat crematoriu se afla la Odesa. Agenţia noastră 14888 deţine contract oficial cu acest crematoriu.

Compania Ritus-AV are experienţă în efectuarea unui astfel de ritual. Primul pas este chemarea consilierului nostru la numărul 14888. Fiecare consilier este competent de a organiza o astfel de înmormântare.

În ziua incinerării automobilul cu corpul neînsufleţit, însoţit de rude şi prieteni pleacă la Odesa. La sosirea în crematoriu, pe parcursul la 2-3 ore (conform contractului fără rând), are loc ritualul incinerării.

De altfel, acest ritual poate fi efectuat şi în absenţa rudelor decedatului. In acest caz, este necesar de a oferi reprezentantului nostru o procura. Serviciul 14888, după efectuarea incinerării vă transmite urna cu cenuşă rudelor decedatului la Chişinău.

Servicii funerare